Кіноа - це насіння рослини родини лободових, споріднене зі шпинатом і буряком.
Однак, за своїми смаковими якостями, зовнішнього вигляду і способів обробки, нагадує крупу. З кіноа готують каші, використовують як гарнір до м'ясних і рибних страв, додають у десерти та салати.
Кіноа містить велику кількість рослинного білка, важливого для дітей, людей, що займаються спортом і вегетаріанців. Білок легко і практично в повній мірі засвоюється в організмі. Є в кіноа лізин - амінокислота, важлива для засвоєння кальцію. Ця речовина необхідно для формування та відновлення кісткової тканини. У кіно мало жирів і зовсім немає глютену, що дозволило дієтологам віднести кіноа до "Суперфудам", які активно борються з старінням і ожирінням. Іншою перевагою і унікальністю рослини є великий зміст.
Натуральна крупа Кіноа "Сила Природи"
Особливою перевагою нашої кіноа є наступне:
1. Кіноа натуральна, сорту «Олімп» – це 1-й український сорт з природним солодко-горіховим смаком.
2. Так як наша крупа абсолютно свіжа, її смак набагато ніжніше, ніж смак імпортної кіноа, у якої набагато більш довгий шлях від поля до столу.
3. При виробництві ми не піддаємо кіноа високотемпературної тепловій обробці, і тому в ній зберігається більше корисних речовин, вітамінів і мікроелементів.
4. Ми віримо в потенціал кіноа, і з цього надаємо кращу ціну на всьому українському ринку.
5. Екологічна, натуральна крафтовий упаковка кіноа «Сила Природи» містить зіп застібку, що дуже практично для її зберігання.
Склад: крупа Кіноа біла. Без консервантів. Без харчових добавок. Без ГМО.
Умови зберігання: Зберігати в сухому, добре провітрюваному приміщенні, не зараженому шкідниками хлібних запасів при температурі не вище 30 ° с і відносній вологості не вище 75%.
Виготовлено та вирощено: ТОВ "ТОП ЛІДЕР", Україна, 92601, Сватове, Вулиця Новостаробельская
Країна походження: Україна
- Крупа Кіноа відповідає ДСТУ 1055: 2006.
- Дата виробництва і фасовки вказана на упаковці.
- Термін придатності: 24 місяці з дати виготовлення.
- Номер партії ідентифікується за датою фасування.
- Маса нетто: 400 g
Спосіб приготування:
- 1 склянку кіноа добре промити.
- Залити холодною водою у співвідношенні 1 частина кіноа до 1,5 частин води.
- Довести до кипіння і додати 0,3-0,5 чайної ложки солі.
- Варити на слабкому вогні під кришкою 15-20 хвилин, поки не вбереться вся вода.
Приємного апетиту і будьте здорові!
Детальніше про нашу натуральну крупу Кіноа на нашому офіційному сайті та в Инстаграмме
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид крупи | Ядриця (цільне зерно) |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 75 ₴